Somewhere over the rainbow xD

[IMG]http://i170.photobucket.com/albums/u248/ice419/1zvzuya.jpg[/IMG]
Be prepared xD.A whole new me is here!Buahah.
Eh dosadio mi je stari dizajn pa sam ga evo change,(Lamija tnx na preradi xD).
Ovaj mi se pravo svidja xD.Mada mi je trebalo prilicno dugo da skontam sta cu staviti u boxOve i kako i da nadjem ikonice xD.
Namucila sam se ah xD.Nidje veze naravski :D.
OndaK sam change i naziv bloga,i juzrnejm xD i svee.Al ett dosta o tome.
Nadam se da vam je trenutno prilicno dosadno jer imam u planu da napisem kilometarski post.Ou yeah.Jer sam,naime xD,ponovno zapustila blog.
Znaci:  1. razlog:skola      
            2. razlog:skola
            3. razlog: ….
            4. razlog: …..

Mislim da ste skontali.Razlog je skola xD.I prva smjena izmedju ostalog xD.Ja-zadovoljna ocjenama,osim maths ‘nd english xD.Al’ ispravicem ja to.
Eh sad,kao sto znate ako idete u skolu i ako ste (m)ucenici kao i mi,danas je subota.I za nas radni dan.Nadoknadjivanje izgubljenog petka za Bajram.Onog sto je tek za tri sedmice!!! :I.Covjece.
Uglavnom,docekali smo vikend…ili barem jedan dio xD.Ali da se na kraju sve ne svede na fakin skolu xD,da pricam o jucerasnjem danu.Muaahah. :D.
[IMG]http://i167.photobucket.com/albums/u144/itskayx321/vintage-1.jpg[/IMG]
Zavrsila se skola i hajmo sad mi u McBEG.Dosli mi,Emir nas sve castio xD…Samo su im palacinci malo k'o zilavi hahah Lamija xD.I poslije toga Nina po obicaju sviju zove kod sebe.Hahah.A Damir zovnuo Mirsada i Emira da vjezbaju nesh hoce da glume u skoli sta ja znam.I zovnu i mene i ja odem.
Objasnjenje roditeljima:Da ucimo geografiju xD.I tako mi to naucili hahah,i danas ja dosla iz skole,kad pita me tata jestel ista naucili juce u vezi one geografije?Mislim znao je da necemo uciti xD.Kazem ja ma jok xD.Al nas nije ni pitala xD.I tako se to zavrsi hahah nidje veze xD.Osim "ucenja geografije" xD,juce nish posebno.
A danas je onaj dan borbe protiv AIDS-a,valjda.Na koji god program okrenem neka emisija o sidi xD.Ali evo jedna vrpcica i od mene xD.
[IMG]http://i69.photobucket.com/albums/i80/andi1392/ribbon_aids_day.gif[/IMG]
Ett veceras nemam namjeru nista raditiGledacu Showtime i neki film ako je zanimljiv xD.Et toliko.
Pussam sve**

Pi.Es. Jede mi se puding 😀

xcomplicatedx
Eh...ucenica sedmog razreda osnovne skola...odlicna ucenica,"Voli sve sto vole mladi" hahah xD.Kako me ova recenica zivcira xD.OndaK,volja svoju porodicu i prijatelje,imena doticnih mi se neda pisati xD."Prepoznace se oni sami" Hahah xD.I ova me recenica takodjer veoma zivcira xD. Eto to je ono najbitnije,uglavnom zadovoljna svojim zivotom i sa sobom xD.Hahaha nidje veze xD. Pussam sve **

57 komentara

  1. sooperishka blog…extra fkt..sam’ nezz koji vam ej fol shto nedajete kommove na svaki post…mslim znam da je to da dobijete kommova na istom postu…al’ fkt ja sad nemogu kommentirat na post iznad ili nezz …to je samo pitanje na koje bih zheljela da imam odg…ettt

    **kizzam**

  2. zato sto necu da imam komentare na svakom postu,kratko i jasno xD
    I nije zbog komentara 100%,mada uvjek postoji mali postotak zbog kommova i niko to nece da prizna ali tako je xD
    A uostalom akd meni neko kaze ostavi mi komm zato ja ne bih rekla i ti meni ?
    pussam**

Komentariši